Woonbegeleider

 Westerheem, Cameren, Huis ter Wijck

 

ViVa! Zorggroep biedt als betrouwbare zorgverlener een breed pakket aan zorgdiensten en zorgproducten voor iedere levensfase. Van thuiszorg tot wonen in een verpleeg- of verzorgingshuis, van gezondheidsvoorlichting tot zorg en ondersteuning aan jonge kinderen. In een groeiend aantal wijkcentra bieden we een wijkgerichte combinatie van zorg en welzijnsdiensten. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor de cliënt voorop. Met ruim 4000 gemotiveerde medewerkers levert ViVa! Zorggroep professionele zorg. Zorg die bij de cliënt past en waar de cliënt op kan vertrouwen. Een van onze doelen is dat cliënten zolang mogelijk zelfstandig in de wijk kunnen blijven wonen. Alle activiteiten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en dienstverlening worden dicht bij de cliënt, 'in de wijk', georganiseerd en vormen zo een toegankelijk en samenhangend geheel.

Jouw uitdaging

Ga aan de slag als Woonbegeleider en jij maakt het verschil in de dag van veel mensen. Eigenheid is ieders meest waardevolle bezit! Kan jij ervoor zorgen dat mensen zichzelf kunnen blijven ook al geeft hun gezondheid de grens aan? Als woonbegeleider vervul je een onmisbare rol in de verzorging van cliënten. Je ondersteunt de cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Op basis van de hulpvraag, wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënt stel je een begeleidingsplan op. Je biedt cliënten praktische, sociale en emotionele begeleiding en ondersteuning en stimuleert hen in de zelfredzaamheid. De diensten die je werkt variëren tussen 8.00 uur en 20.00 uur, 7 dagen per week.  

Op de volgende locaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega's:

  • Westerheem (Heemskerk) - niveau 3 en 4 - 24 uur per week - PG afdeling waarbij de werktijden wisselend zijn voor zowel de dag als de avond. Als woonbegeleider help je een klein deel in de zorg opstarten in de ochtend en afronden in de avond.
  • Cameren (Limmen) - niveau 3 - 24 uur per week - PG afdeling met diensten van 6 uur per dag. Je maakt plannen voor algemene activiteiten voor meerdere bewoners, maar kijkt ook naar de individuele bewoner en wat hij/zij nodig heeft.
  • Huis ter Wijck (Beverwijk) niveau 3 en 4 - 24 uur per week - PG afdeling met verschillend werktijden. We zoeken een collega die in staat is echt invulling te geven aan welzijn voor bewoners, door goede activiteiten te organiseren, te zorgen voor een prettig milieu op de huiskamer en ook collega’s te helpen ontwikkelen.

Wat heeft ViVa! Zorggroep jou te bieden?

Bij ViVa! Zorggroep staat persoonlijke aandacht voorop en daarom zullen we jou ook een persoonlijk voorstel doen. Om ervoor te zorgen dat we kunnen aansluiten bij jouw wensen, bieden we diverse contractmogelijkheden, verschillende soorten zorg en hebben we diverse scholings- en doorgroeimogelijkheden zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Uiteraard bieden we naast een fijne werkplek een keurig salaris conform de CAO VVT in FWG 35 (max. €2.668,93) voor niveau 3 en FWG 40 (max. €2.870,58) voor niveau 4 met daarbij een eindejaarsuitkering van 8,3% en 8% vakantiegeld. Verder kun je ook gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden; je kan hierbij denken aan korting op jouw zorgverzekering en je kunt deelnemen aan het fietsenplan.

Wat zoeken wij?

We zoeken medewerkers die in het bezit zijn van een MBO diploma niveau 3 of 4 SPW of MMZ. Daarnaast beschik je over een warme persoonlijkheid om iedereen van persoonlijke aandacht te voorzien. We zoeken medewerkers die flexibel inzetbaar zijn en het niet erg vinden om wisseldiensten te werken.

Meer informatie?

Heb jij specifieke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment via 088 995 8660 of stuur een mail naar solliciteren@vivazorggroep.nl 

Interesse?

Is de functie van Woonbegeleider jou op het lijf geschreven? Klik dan op de button 'solliciteren' en upload jouw motivatie en CV.