EmailTwitterFacebookLinkedIn


Uniek zij-instroomtraject naar HBO-Wijkverpleegkundige

HBO-Verpleegkunde duaal

Heiloo, Limmen, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen-Noord, IJmuiden, Haarlem


Wil jij bouwen aan jouw eigen toekomst en aan die van onze cliënten? ViVa! Zorggroep investeert graag in mensen met hart voor de zorg. Heb jij een havo-, vwo-, mbo-niveau 4 of hbo-diploma en koester je een diepgewortelde ambitie om in de zorg te werken? Reageer dan direct op deze unieke kans. Wie weet ben jij over 4 jaar een afgestudeerd HBO-Wijkverpleegkundige!

ViVa! Zorggroep, waar kom je te werken?

ViVa! Zorggroep biedt als betrouwbare zorgverlener een breed pakket aan zorgdiensten en zorgproducten voor iedere levensfase. Van thuiszorg tot wonen in een verpleeg- of verzorgingshuis, van gezondheidsvoorlichting tot zorg en ondersteuning aan jonge kinderen. In een groeiend aantal wijkcentra bieden we een wijkgerichte combinatie van zorg en welzijnsdiensten.

Bij ons staat persoonlijke aandacht voor de cliënt voorop. Met ruim 4000 gemotiveerde medewerkers levert ViVa! Zorggroep professionele zorg. Zorg die bij de cliënt past en waar de cliënt op kan vertrouwen. Een van onze doelen is dat cliënten zolang mogelijk zelfstandig in de wijk kunnen blijven wonen. Alle activiteiten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en dienstverlening worden dicht bij de cliënt, ‘in de wijk’, georganiseerd en vormen zo een toegankelijk en samenhangend geheel.


Hoe ziet de opleiding tot HBO-verpleegkundige eruit?

Om ambitieuze zij-instromers met hart voor de zorg de gelegenheid te geven hun dromen waar te maken, organiseert ViVa! Zorggroep samen met de Hogeschool van Amsterdam en 5 andere zorgorganisaties in Noord-Holland een uniek opleidingstraject tot die van HBO-Verpleegkundige. De HBO-V duaalopleiding die we aanbieden is een combinatie van leren en werken. De theorie kun je direct toepassen in de praktijk. Dat leert een stuk gemakkelijker en sneller. Na de opleiding ontvang je een branchebreed HBO-V diploma.

De opleiding duurt 4 jaar en bestaat uit een propedeutische fase (eerste studiejaar) en een hoofdfase (tweede, derde en vierde studiejaar). Tijdens de propedeutische fase ben je gemiddeld 28 uur per week werkzaam en tijdens de hoofdfase gemiddeld 32 uur per week. Je krijgt direct een leerarbeidsovereenkomst bij de start van de opleiding – om je leerarbeidsovereenkomst te verlengen voor de hoofdfase moet de propedeuse in het eerste jaar behaald worden.

Vanaf het eerste studiejaar maak je als duaalstudent HBO-Verpleegkundige deel uit van één van onze zorgteams, dit kan op een thuiszorglocatie zijn of op een woonzorglocatie. Onze teams ondersteunen de cliënten thuis in de eigen vertrouwde omgeving of op een locatie waar de cliënten wonen met zorg. De zorg en verpleging waarin we met onze teams kunnen voorzien is heel breed en divers. We leveren geplande en acute zorg. Dat doen we overdag, maar ook in het weekend en in de avonduren. Kortom, de ideale omgeving om te worden opgeleid als HBO-verpleegkundige!

Wat vragen wij?

  • Je bent minimaal in het bezit van een diploma havo, vwo of MBO-4;
  • Je hebt werkervaring in een functie op het niveau van je opleiding;
  • Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt passie voor de zorg;
  • Je beschikt over een warme persoonlijkheid en weet van aanpakken;
  • Je bent zeer gemotiveerd en bereid om tijd in je studie en werk te investeren.

Wat heeft ViVa! Zorggroep jou te bieden?

Wij bieden een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma. Daarnaast ontvang je tijdens de opleidingsjaren een marktconform salaris volgens de CAO VVT schaal FWG 40 (€ 1940,07). Ook wordt het college- en boekengeld door ons vergoed. Verder kan je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden; denk hierbij aan korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan. 

Meer informatie?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment via 0889958660 of solliciteren@vivazorggroep.nl. 

Interesse?

Wil je direct op deze functie solliciteren? Fantastisch! Het aantal plaatsen is beperkt, dus klik zo snel mogelijk op de button ‘solliciteren’ en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega wordt! Om te kunnen beoordelen of je in aanmerking komt voor dit traject is het belangrijk dat je een CV en een motivatiebrief toevoegt aan je sollicitatie. Beantwoord in je brief zeker de volgende vragen:

  • Wat is je motivatie om aan dit traject deel te nemen?
  • Wat zijn voor jouw de redenen om te kiezen voor de duale HBO-V opleiding in de wijk?
  • Welke ervaring heb je met zorg voor mensen en/of omgeving?

Solliciteren is mogelijk tot  07-07-2019. Omdat we graag meer willen weten over jouw drijfveren, sterke- en ontwikkkelpunten, kan een assessment onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!