Ben jij ondernemend en heb je een visie op jeugdgezondheidszorg, jeugdhulp en preventie? Klik dan snel op de button solliciteren. 

 

 

Heb je al eens gesolliciteerd bij ons? Log dan in via de button (rechtsboven in je scherm). Is dit je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren!

Max € 5.584,67

28 - 32 uur

WO

Velserbroek


Manager Kwaliteit en Innovatie

Binnen Jeugdgezondheidszorg Kennemerland staan deskundigheid en kwaliteit voorop. We werken met goed opgeleide en gekwalificeerde professionals vanuit allerlei vakgebieden. Samen kijken we vanuit verschillende ontwikkelgebieden - lichamelijk, psychisch, sociaal, emotioneel en cognitief - naar een kind én ouders, het gezin en hun omgeving. Wij werken hierbij volgens actuele wetenschappelijke inzichten en kwaliteitsstandaarden en maken gebruik van innovatieve digitale technologie en sociale media.

Jouw uitdaging

In deze functie heb je veel vrijheid om samen met partnerorganisaties initiatieven te ontwikkelen op het gebied van preventie, waar (aanstaand) ouderschap en de eerste 1001 dagen van een kind een belangrijke plaats innemen. Uitgangspunt in ons werken is de eigen verantwoordelijkheid van ouders en medewerkers. Daarom werken we in zelfstandige teams. Je werkt nauw samen met deze teams en levert, waar nodig, deskundige ondersteuning om de kwaliteit van zorg te bevorderen.

Jouw focus zal de komende tijd meer liggen op kwaliteit dan op innovatie.

De rollen die je als Manager Kwaliteit & Innovatie vervult zijn de volgende:

Ontwikkelen

Je volgt en doet onderzoek naar de ontwikkelingen op het terrein van jeugdgezondheidszorg en prenatale zorg op landelijk, regionaal en lokaal niveau en levert op basis hiervan een bijdrage aan de innovatie en ontwikkeling van het strategisch beleid van de organisatie. Je zorgt ervoor dat het beleid van de organisatie aansluit bij de klantvragen. Samen met de professionals kijk je naar processen, wat gaat goed en wat kan beter, om zo het kwaliteitsbewustzijn te vergroten en bij te dragen aan interne verbetering.

Innoveren

Je anticipeert op veranderingen, signaleert trends en vertaalt deze naar de organisatie en ketenpartners, waaronder het Centrum voor Jeugd & Gezin Kennemerland.

Samenwerken

Je werkt nauw samen met collega’s uit verschillende disciplines en zoekt de samenwerking met CJG collega’s. Je bent lid van het managementteam. Je participeert in projectgroepen, zoals Prenatale Preventie en indien nodig treed je op als projectleider. Je neemt deel aan in- en extern overleg en  werkgroepen vanuit samenwerkings- verbanden zoals regionale Verloskundige Samenwerkingsverbanden.

Adviseren

Je adviseert en ondersteunt het management op strategisch en tactisch niveau bij het initiëren, ontwikkelen, implementeren en borgen van (kwaliteits-)beleid op het gebied van jeugdgezondheidszorg. Je geeft inzicht in risico’s en consequenties. Je levert op organisatieniveau een bijdrage aan de jaarplannen. Je vervult een ondersteunende rol in de klachtenprocedure met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening,

Wat bieden wij?

Je gaat werken binnen een vakgebied waar veel kansen liggen. Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een vernieuwende organisatie met een sterke maatschappelijke functie. Onze missie is het bevorderen van een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van alle in ons werkgebied wonende kinderen van 0-4 jaar. Als Manager Kwaliteit & Innovatie lever je hieraan een essentiële bijdrage.

  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Verpleeg-, verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg;
  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis, opleiding en werkervaring, maximaal € 5.584,67 bruto per maand op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG schaal 65;
  • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zoeken wij?

De persoon die wij zoeken is ondernemend en heeft een visie op jeugdgezondheidszorg, jeugdhulp en preventie. Je hebt een proactieve, open instelling, je hebt humor en je bent analytisch sterk. Je hebt daarnaast een zakelijke, resultaatgerichte benadering en stelt bedrijfsprocessen ten dienste van de klant. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en past dit toe. Je stijl van schrijven is kernachtig. Je werkt in verbinding en in samenwerking met anderen.

Verder heb je een afgeronde WO opleiding op het gebied van gezondheidszorg in het sociaal en/of medisch domein, aangevuld met ruime ervaring op het gebied van kwaliteitszorg, strategische beleidsontwikkeling en project- en programmamanagement in een vergelijkbare functie.

Contactpersoon

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met het secretariaat, tel. 088-995 9590. Zij maken een bel afspraak voor je met Margaret Brouwer, directeur Jeugdgezondheidszorg Kennemerland, of Annemiek Kropman, manager JGZ.

Je motivatiebrief en CV kun je tot 11 juli sturen aan Jeugdgezondheidszorg Kennemerland, t.a.v Astrid de Bruin. Klik op de link om het sollicitatieproces te starten.

De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden in de 2e en derde week van juli.

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.