EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One


'Jij bent goud waard' - Vakantiekracht Thuishulp 2019

Alkmaar, Castricum, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, IJmuiden, Haarlem, Zandvoort, Heemstede

6-24 uur per week

€9.80 bruto per uur


Heb jij onze campagne gezien en ben jij op zoek naar een uitdagende, zelfstandige en goedbetaalde vakantiebaan? ViVa! Zorggroep is op zoek naar enthousiaste en betrokken vakantiekrachten voor de functie van Thuishulp. 

Je kunt alleen nog reageren op deze vacature als je beschikbaar bent in de maanden augustus en september(/oktober).

ViVa! Zorggroep

ViVa! Zorggroep biedt als betrouwbare zorgverlener een breed pakket aan zorgdiensten en zorgproducten voor iedere levensfase. Van thuiszorg tot wonen in een verpleeg- of verzorgingshuis, van gezondheidsvoorlichting tot zorg en ondersteuning aan jonge kinderen. In een groeiend aantal wijkcentra bieden we een wijkgerichte combinatie van zorg en welzijnsdiensten.
Bij ons staat persoonlijke aandacht voor de cliënt voorop. Met ruim 4000 gemotiveerde medewerkers levert ViVa! Zorggroep professionele zorg. Zorg die bij de cliënt past en waar de cliënt op kan vertrouwen. Een van onze doelen is dat cliënten zolang mogelijk zelfstandig in de wijk kunnen blijven wonen. Alle activiteiten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en dienstverlening worden dicht bij de cliënt, ‘in de wijk’, georganiseerd en vormen zo een toegankelijk en samenhangend geheel. 

Jouw uitdaging

Voor onze verschillende teams in Alkmaar, Castricum, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, IJmuiden, Haarlem, Zandvoort en/of Heemstede zijn we deze zomer op zoek naar Thuishulpen. De functie van Thuishulp is een dankbare taak, want veel mensen zijn blij met jouw komst! Ons doel is dat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Dit doen we door zorg te geven die nodig is én het voor onze cliënten zo prettig mogelijk maken. Als Thuishulp draag je hieraan bij en bied je huishoudelijke ondersteuning bij veelal oudere mensen die dat niet meer alleen kunnen.

Binnen de functie van Thuishulp gaat het veelal om diensten van 09:00-12:00 en 13:00-16:00 uur. Andere tijden zijn ook mogelijk.

Wat heeft ViVa! Zorggroep jou te bieden?

Naast een fijne werkplek bieden we een goed salaris van €9.80 bruto per uur (volgens de CAO VVT schaal 10).

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een warme persoonlijkheid;
  • Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent minimaal 17 jaar oud;
  • Je bent minimaal 6 uur per week beschikbaar.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment (0889958660 | solliciteren@vivazorggroep.nl). 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je deze zomer graag bij ons aan de slag als Thuishulp? Klik dan op de button ‘solliciteren’ en upload jouw CV en motivatiebrief. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Viva! Werkt

Email solliciteren@vivazorggroep.nl