EmailTwitterFacebookLinkedIn

Werken en leren bij ViVa! Zorggroep

ViVa! Opleidingscentrum

Al jarenlang is ViVa! Zorggroep een door SBB erkend leerbedrijf dat staat voor een goede kwaliteit van opleiden en ontwikkelen.
Voor de beroepsopleidingen werken wij onder andere samen met het Novacollege, het Horizon College en Hogeschool Inholland.

Onze adviseurs Werkplekleren & Opleiden ondersteunen jou en je team zoveel mogelijk op de werkplek bij het leren en ontwikkelen. Daarnaast beschikken we over diverse leslokalen waar trainingen worden gegeven en een skillslab (praktijklokaal) waar je laagdrempelig je klinische vaardigheden kunt onderhouden en oefenen.

ViVa! Zorggroep is zeer actief met professionalisering van onze medewerkers. We hebben een leerplein met een uitgebreid digitaal aanbod (e-learning) en diverse leeractiviteiten zodat zorgprofessionals altijd beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om nog beter kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van de cliënt.

Het ViVa! Opleidingscentrum bevindt zich op het Maltezerplein 29 te Heemskerk.

ViVa! Zorggroep – Inloopspreekuur zorgopleidingen

De leerplaatsen voor februari 2020 zijn reeds vervuld.

De eerstvolgende gelegenheid om in aanmerking te komen voor een leerplaats is het instroommoment september 2020. 
Wij starten naar verwachting met de werving hiervoor in februari 2020.

Wil je alvast solliciteren? Dat kan! Je kan jouw motivatiebrief met CV sturen naar afdeling Recruitment via het e-mailadres: solliciteren@vivazorggroep.nl. Je krijgt dan een plaats op onze wachtlijst.

De belangstelling is groot -  we kunnen daarom niet garanderen dat je in september 2020 ook daadwerkelijk kan starten met de opleiding.

Heb je op dit moment vragen over een opleiding? Wij organiseren inloopspreekuren om al jouw vragen te beantwoorden! Je kunt vrijblijvend bij ons langs komen. De inloopspreekuren zullen plaatsvinden in het opleidingscentrum van ViVa! Zorggroep (Maltezerplein 29 - 1961 JC Heemskerk - 1e etage links) van 15:30 - 16:30 op

  • Maandag 16 december 2019
  • Dindsdag 21 januari 2020
  • Maandag 10 februari 2020
  • Dinsdag 25 februari 2020
  • Donderdag 12 maart 2020
  • Maandag 30 maart 2020

ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 18 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.