Werken en leren bij ViVa! Zorggroep

ViVa! Opleidingscentrum

Al jarenlang is ViVa! Zorggroep een door SBB erkend leerbedrijf dat staat voor een goede kwaliteit van opleiden en ontwikkelen.
Voor de beroepsopleidingen werken wij onder andere samen met het Novacollege, het Horizon College en Hogeschool Inholland.

Onze adviseurs Werkplekleren & Opleiden ondersteunen jou en je team zoveel mogelijk op de werkplek bij het leren en ontwikkelen. Daarnaast beschikken we over diverse leslokalen waar trainingen worden gegeven en een skillslab (praktijklokaal) waar je laagdrempelig je klinische vaardigheden kunt onderhouden en oefenen.

ViVa! Zorggroep is zeer actief met professionalisering van onze medewerkers. We hebben een leerplein met een uitgebreid digitaal aanbod (e-learning) en diverse leeractiviteiten zodat zorgprofessionals altijd beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om nog beter kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van de cliënt.

Het ViVa! Opleidingscentrum bevindt zich op het Parlevinkerstraat 23 te Velsen-Noord.

Op zoek naar een werk-leer plek? 

We bieden ook zijinstroom plaatsen voor het traject HBO-V en Verzorgende IG. Dit is de ideale combinatie van werken en leren, theorie en praktijk komen samen en zijn goed op elkaar afgestemd! Een zorg-achtergrond is prettig, maar je kan zeker ook met een andere achtergrond in aanmerking komen. Zodra we starten met de selectie van kandidaten voor deze trajecten staat de vacature in onderstaand rijtje op de website.

Verzorgende IG

Voor dit traject starten we twee keer per jaar, in februari en september. De selectie voor februari start in september 2021. Wil je vast meer lezen? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen.

HBO-V

Helaas zijn onze plekken voor september al ingevuld. De volgende groep start in september 2022. We starten in februari 2022 met de selectie van kandidaten.

ViVa! Zorggroep – Inloopspreekuur zorgopleidingen 

 

 

 

 

 

ViVa! Zorggroep houdt zich aan de geldende richtlijnen rondom het coronavirus tot nader order. Als gevolg hiervan vinden er geen face to face sollicitatiegesprekken plaats, maar je kunt natuurlijk wel op één van onze vacatures solliciteren. We werken er hard aan om iedereen van de juiste informatie te voorzien. Heb je vragen? Neem contact met ons op via solliciteren@vivazorggroep.nl


ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 17 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.

 


Contact

Heb jij vragen over het werken bij ViVa! Zorggroep?

Neem dan contact op met één van onze recruiters via solliciteren@vivazorggroep.nl.