Werken en leren bij ViVa! Zorggroep

ViVa! Opleidingscentrum

Al jarenlang is ViVa! Zorggroep een door SBB erkend leerbedrijf dat staat voor een goede kwaliteit van opleiden en ontwikkelen.
Voor de beroepsopleidingen werken wij onder andere samen met het Novacollege, het Horizon College en Hogeschool Inholland.

Onze adviseurs Werkplekleren & Opleiden ondersteunen jou en je team zoveel mogelijk op de werkplek bij het leren en ontwikkelen. Daarnaast beschikken we over diverse leslokalen waar trainingen worden gegeven en een skillslab (praktijklokaal) waar je laagdrempelig je klinische vaardigheden kunt onderhouden en oefenen.

ViVa! Zorggroep is zeer actief met professionalisering van onze medewerkers. We hebben een leerplein met een uitgebreid digitaal aanbod (e-learning) en diverse leeractiviteiten zodat zorgprofessionals altijd beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om nog beter kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van de cliënt.

Het ViVa! Opleidingscentrum bevindt zich op het Maltezerplein 29 te Heemskerk.

ViVa! Zorggroep – Inloopspreekuur zorgopleidingen

Ik zorg, jij zorgt, wij zorgen.. en wie zorgt er voor jou?

Een carrièreswitch kan een grote stap zijn. Hoe weet je of dit voor jou juist is en wat kun je verwachten? Wij begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze. Regelmatig krijgen wij vragen van zij-instromers die heel bewust een andere weg willen inslaan richting de zorg, maar die nog veel vragen hebben voordat ze het erop durven te wagen. Tweemaal per maand kun je hiermee bij ons terecht. Je kunt vrijblijvend bij ons binnenlopen op onze opleidingslocatie op het Maltezerplein (kamer 11.2.28) in hartje Heemskerk en jouw vragen stellen. Niets is ons te gek en we denken graag met je mee. Je bent van harte welkom bij ons carrière-inloopspreekuur en wie weet solliciteer jij binnenkort als zorgcollega!

- Dinsdag 26 maart 15:00 – 16:00 uur;

- Vrijdag 12 april  14:00 – 15:00 uur;

- Dinsdag 23 april 15:00 – 16:00 uur.

 

Opleidingscentrum ViVa! Zorggroep (op de eerste etage, links) | Maltezerplein 29 | 1961 JC Heemskerk.

ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 18 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.