Vacatures verzorgende IG

Heb jij net jouw opleiding tot Verzorgende IG afgerond? Of werk je al enkele jaren als Verzorgende IG en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? ViVa! Zorggroep is op zoek naar nieuwe, inspirerende en enthousiaste medewerkers, die aan de slag willen als Verzorgende IG. Bij cliënten thuis of op één van onze 18 locaties. Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Verzorgende in de ouderenzorg

Als Verzorgende IG vervul je een onmisbare rol in de verzorging van cliënten. Je signaleert, controleert en bewaakt de vitale lichaamsfuncties en je bent in staat actie te ondernemen bij afwijkingen. Tot slot ben je in staat om een goede relatie met (naasten van) de cliënt op te bouwen. Een verantwoordelijke rol met veel betekenis!

Vacatures Verzorgende IG

 

Wie wij zoeken


De verzorgende IG die wij zoeken, heeft oprechte interesse in onze cliënten, is sociaal vaardig en een echte teamplayer. Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent flexibel, weet van aanpakken en je bent op zoek naar een vast werkplek. Herken jij jezelf hierin? Dan kun je rekenen op allerlei mogelijkheden voor opleiding, ontplooiing en jouw carrière. Samen dragen we bij aan de kwaliteit van leven voor hen die ons nodig hebben.

 

Voordelen van werken bij ViVa! Zorggroep


Bij ViVa! Zorggroep bieden we elke dag met zo’n 1.600 vrijwilligers en 3.500 collega’s vanuit 18 locaties en wijkteams ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat in Kennemerland.  Bij ViVa! Zorggroep profiteer je als werknemer van diverse voordelen:

  • Eigen regie over je loopbaan en ontwikkeling
  • Vrijheid om op de locatie, met de doelgroep en in het team van jouw keuze te werken
  • Eindejaarsuitkering
  • Fietsplan
  • Fiscaal voordeel met uitruil reiskosten
  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden om parttime te werken
  • Collectieve verzekeringen
  • Korting op ziektekostenverzekering

 

 

 

 ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 18 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.