Vacatures verpleegkundige

Heb jij net jouw opleiding tot verpleegkundige afgerond? Of werk je al enkele jaren in de verpleging en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? ViVa! Zorggroep is op zoek naar enthousiaste en betrokken verpleegkundigen, die cliënten ondersteunen bij het ouder worden. Bij hen thuis of op één van onze 18 locaties. Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Verpleegkundige in de ouderenzorg

Als verpleegkundige ben je de zichtbare schakel en zorg je voor de verbinding tussen wonen, welzijn, (eerstelijns)zorg en overige diensten. Samen met je cliënt stel je de zorgvraag vast en coördineer je vervolgens de uitvoering. Voor een deel werk je mee in de zorg en verricht je verpleeg-/ medisch technische handelingen. In het team coach je collega’s op zorginhoudelijk vlak en geef je behandel- en verpleegkundige instructies. Je werkt nauw samen met de teamcoach, multidisciplinaire teams en je speelt een actieve rol bij de ontwikkeling naar zelfsturing en de ketenzorg. Je bent ook verbonden aan het Kenniscentrum van ViVa! Zorggroep en levert daarmee een bijdrage aan kwaliteitsinnovatie. Wij hebben verschillende soorten verpleegkundigen nodig.

Vacatures Verpleegkundige

 

 

Wie wij zoeken

 

De verpleegkundige die wij zoeken, heeft oprechte interesse in onze cliënten, is sociaal vaardig en een echte teamplayer. Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent flexibel, weet van aanpakken en je bent op zoek naar een vast werkplek. Herken jij jezelf hierin? Dan kun je rekenen op allerlei mogelijkheden voor opleiding, ontplooiing en jouw carrière. Samen dragen we bij aan de kwaliteit van leven voor hen die ons nodig hebben.

 

Voordelen van werken bij ViVa! Zorggroep


Bij ViVa! Zorggroep bieden we elke dag met zo’n 1.600 vrijwilligers en 3.500 collega’s vanuit 18 locaties en wijkteams ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat in Kennemerland.  Bij ViVa! Zorggroep profiteer je als werknemer van diverse voordelen:

  • Eigen regie over je loopbaan en ontwikkeling
  • Vrijheid om op de locatie, met de doelgroep en in het team van jouw keuze te werken
  • Eindejaarsuitkering
  • Fietsplan
  • Fiscaal voordeel met uitruil reiskosten
  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden om parttime te werken
  • Collectieve verzekeringen
  • Korting op ziektekostenverzekering

 

 


 

 


ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 18 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.