De wijkzorg gaat zich opnieuw uitvinden

Er is waarschijnlijk geen domein in de zorg waar verandering en vernieuwing meer aan de orde zijn dan in de wijkzorg. Dat is ook nodig. Bij ViVa! willen we onze cliënten graag helpen langer én gelukkig thuis te blijven wonen. Dat is een hele opgave. En het zal in de toekomst een steeds grotere uitdaging worden.

Toekomstvisie

Daarom heeft ViVa! een toekomstvisie op de wijkzorg ontwikkeld. Een visie die vraagt om managers met veranderkracht. Managers die weten dat een hechte samenwerking in de keten steeds belangrijker wordt. Die hun teams kunnen inspireren om de vernieuwing te omarmen. En die ruimte scheppen voor de toepassing van nieuwe technologieën.

Verandermanagers

Wij zoeken verandermanagers met zorgervaring die de noodzaak voelen en de ambitie hebben om de wijkzorg te veranderen. Of managers, bijvoorbeeld uit de consultancyhoek die ervaring hebben opgedaan met zorgopdrachten en hun kennis in praktijk willen brengen. Wij gaan graag met je in gesprek over een van de vacatures.

 

Vacatures Verandermanagers

 

ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 18 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze   kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.