Vakantiewerk dat voldoening geeft

Heb jij de zorg in je hart en ben je op zoek naar een leuke en goedbetaalde vakantiebaan? Dan hebben wij de baan voor jou!

De ideale bijbaan voor zorgstudenten

Volg je een opleiding tot verzorgende IG, verpleegkundige of geneeskunde? En zit je minimaal in het 2e jaar? Dan kun je op meerdere zorglocaties of wijkteams binnen ViVa! aan de slag. Je gaat minstens 4 uur per week aan de slag als flexmedewerker. Je doet dan superveel ervaring op. Je hebt zelfs de kans om opleidingen en cursussen te volgen als je ervoor kiest om ook na de zomerperiode aan de slag te gaan in onze flexpool.

Aan de slag als thuishulp

Ben je minimaal 18 jaar dan kun je aan de slag als thuishulp. Je helpt dan in de huishouding bij veelal oudere mensen die dat niet meer alleen kunnen. Je maakt bijvoorbeeld schoon. Een dankbare taak, want onze cliënten zijn blij met jouw komst! Mede dankzij jou kunnen zij langer thuis blijven wonen. Je werkt overdag in diensten van 1 tot 3 uur.

Een goed salaris

Naast een fijne werkplek bieden we een goed salaris. Als thuishulp verdien je €11,14 bruto per uur. Als je een zorgopleiding volgt of een zorgdiploma hebt, word je betaald in de salarisschaal die bij de behorende functie hoort (vanaf schaal 25, €12,16 bruto per uur)

 

 

Vacatures vakantiekrachten

 

ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 18 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze   kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.