Specialist ouderengeneeskunde

Wonen, werken, leven … je wilt dat het je vervult.

De plek waar je woont en werkt kan nét het verschil maken tussen ‘leuk’ en ‘vervullend’. ViVa! Zorggroep biedt de ideale werkplek voor Specialisten Ouderengeneeskunde die beter willen worden in hun vak en er ook meer voldoening uit willen halen. Onze locaties bevinden zich op korte afstand van elkaar in Kennemerland, de veelzijdige kuststreek tussen Alkmaar en Zandvoort. Als je hier komt wonen en werken, verrijk je zowel je carrière als je privéleven. Dat verzinnen we niet, dat zeggen onze nieuwkomers.

Welkom bij ViVa! Zorggroep

Met ruim 3.500 medewerkers en 1.600 vrijwilligers helpen wij onze cliënten hun leven zoveel mogelijk te leiden zoals zij dat willen. Dat doen we onder andere met een sterk team van Specialisten Ouderengeneeskunde. Dit zijn vlotte collega´s die voor elkaar klaarstaan, de dagelijkse gang van zaken zelf regelen en verbeteringen initiëren. Een geolied secretariaat en uitstekende assistenten maken dat je je als SO’er uitstekend ondersteund weet. Daardoor heb je meer tijd voor je cliënten, maar ook voor vakverdieping en persoonlijke groei. Voor dat laatste is ruimte en budget. Verder word je gestimuleerd om naast je werk ook les te geven of Jonge Klaren te begeleiden, waardoor je je kwaliteiten verder verbreedt.

 

Welkom in Kennemerland

In Kennemerland vind je alle natuur waar Nederland zo trots op is: strand, zee, duinen, polder en bos. Je hoeft nooit ver om een fijne plek te vinden voor ontspanning en rust. Maar ook niet als je juist de actie en reuring van het stedelijk leven zoekt. Alkmaar en Haarlem hebben een prachtig aanbod aan winkels, terrasjes en culturele evenementen. En met Amsterdam ‘om de hoek’ heb je echt alles binnen bereik. Dicht bij huis vind je alle denkbare voorzieningen voor onderwijs, wonen, kinderopvang, winkelen, sport en recreatie. Wie hard en ambitieus werkt, zal altijd de balans moeten bewaken tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning. Deze regio maakt dat een stuk makkelijker.

ViVa! Zorgroep zoekt Specialisten Ouderengeneeskunde (maar ook Verpleegkundig Specialisten!)

Trekt het bovenstaande je aan? Kom dan eens praten. En maak er meteen een kennismaking van met onze regio. Wij betalen je diner voor twee. Bel of mail Marga Joosten van ons secretariaat, tel: 088 995 74 24 of M.Joosten@vivazorggroep.nl. Tot gauw!

Vacature specialist ouderengeneeskunde

 


 


 

ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 18 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.