Het sollicitatieproces van ViVa! Zorggroep

Ben je enthousiast geworden na het lezen van een vacature? Ga je solliciteren? Hieronder lees je meer over het sollicitatieproces van ViVa! Zorggroep.

Wij hebben het sollicitatieproces geautomatiseerd. Dat betekent dat je altijd via onze website je motivatiebrief en curriculum vitae naar ons verstuurt. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je vervolgens een e-mail waarin we je vragen een persoonlijk pagina aan te maken op het sollicitatieportaal van ViVa! Zorggroep. Op deze persoonlijke pagina vind je vanaf dan alle informatie met betrekking tot jouw sollicitatie op één plek terug. Bijvoorbeeld of je brief in goede orde is ontvangen, of en wanneer we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek en of we nog aanvullende informatie van je nodig hebben. Dat is lekker overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent. Elk keer als er op jouw persoonlijke pagina een bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht. Let op: wij doen dus niet aan papieren correspondentie.

Heb je een vraag over het sollicitatieproces?

Neem dan contact op met het team werving & selectie:

  088 - 995 8793 Dana Groot
  088 - 995 8653 Suzanne Duijn

Hoe werkt het sollicitatieproces?Stap 1. Solliciteer

Klik op de knop ' Solliciteren'  bij de vacature waarop je gaat solliciteren.Stap 2. Invullen gegevens

Vul al je gegevens in. Voeg je CV en motivatie als bijlage toe.
Stap 3. Verstuur sollicitatie

Kies 'Aanmaken en jouw sollicitatie wordt verstuurd.Stap 4. Bevestig je account

Je ontvangt een bevestigingsmail waarin we je vragen jouw persoonlijke account te bevestigen. Vanaf nu heb jij een persoonlijke pagina op het sollicitatieportaal.

Hierna wordt jouw sollicitatie beoordeeld.


Proficiat! Je bent aangenomen, en dan?Stap 1. ID bewijs toevoegen

Je bent aangenomen! Nu willen we meer informatie van je. In je eigen portaal staat de taak klaar om je ID-bewijs toe te voegen.Stap 2. Diploma('s) toevoegen

Voeg je diploma('s) toe in je eigen portaal.Stap 3. VOG toevoegen

Elke nieuwe medewerker van ViVa! Zorggroep is wettelijk verplicht een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) in te leveren. Uit deze VOG blijkt dat jij in jouw verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. Je ontvangt van ons een e-mail waarmee je een VOG kunt aanvragen. Upload hem hier.


Benieuwd naar alle vacatures van ViVa! Zorggroep?