Het sollicitatieproces van ViVa! Zorggroep

Ben je enthousiast geworden na het lezen van een vacature? Ga je solliciteren? Hieronder lees je alvast wat meer over het sollicitatieproces van ViVa! Zorggroep.

Wij hebben het sollicitatieproces geautomatiseerd. Dat betekent dat je altijd via onze website je motivatiebrief en CV naar ons verstuurt. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je binnen enkele werkdagen een mail waarin we je sollicitatie bevestigen en je vragen om een account aan te maken. Dit account geeft toegang tot het sollicitantenportaal waarin je alle communicatie rondom jouw sollicitatie kunt terugvinden, dus onthoudt de inloggegevens goed! Heb je deze mail niet ontvangen, ook niet in je ongewenste items? Dan is jouw sollicitatie niet goed aangekomen. Probeer het nog eens of neem contact met ons op om te kijken wat er mis gaat.

Afhankelijk van de functie ontvang je binnen 10 werkdagen, of uiterlijk kort na de sluitingsdatum van de vacature, van ons een reactie op jouw sollicitatie. Na de eerste selectie hoor je of je bent uitgenodigd of afgewezen.

Voor sommige functies maken wij gebruik van een assessment. Ook kunnen we een referentie raadplegen. Dit wordt alleen gedaan met jouw toestemming of als je al eens eerder in dienst bent geweest bij ViVa! Zorggroep.

Heb je een sollicitatiegesprek gehad? Je wordt dan altijd persoonlijk op de hoogte gebracht over de uitkomst van het gesprek. Indien je bent geselecteerd voor de functie, ontvang je in het portaal een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Je wordt per mail op de hoogte gebracht van een nieuw bericht in jouw portaal. Bij akkoord wordt de verdere indiensttreding in gang gezet!

Houd er rekening mee dat een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) onderdeel is van de indiensttreding. Deze wordt door ons aangevraagd, je krijgt hier automatisch bericht van.

Heb je een vraag over het sollicitatieproces?

Neem dan contact op met het recruitmentteam:

 

Hoe werkt het sollicitatieproces?

 

 

Stap 1. Solliciteer

Interesse in een vacature? Solliciteer dan direct via de website door op de knop ‘Solliciteren’ te klikken bij de openstaande vacature.

 

 

Stap 2. Invullen gegevens

Vul al je gegevens in. Voeg je CV en motivatie als bijlage toe als Word- of Pdf-bestand (of op een andere creatieve manier). We horen graag wie je bent en waarom je in aanmerking wilt komen voor de functie. Alles ingevuld? Kies ‘Aanmaken’ en jouw sollicitatie wordt verstuurd.

 

 

 

Stap 3. Bevestiging

Als de sollicitatie goed is ingezonden, ontvang je altijd een e-mail waarin we jouw sollicitatie bevestiging. (Niet ontvangen? Kijk eens in de ‘ongewenste items’ map of stuur je sollicitatie opnieuw in.) Lees deze e-mail goed door voor het vervolg van het sollicitatieproces!

 

 

Stap 4. Account aanmaken

In de bevestigingsmail ontvang je een link waarmee je kunt inloggen in jouw portaal. Zo leer je meteen om te gaan met de systemen van ViVa! Zorggroep. Stel gelijk een nieuw wachtwoord in en onthoudt de inloggegevens goed voor de verdere procedure. Binnen 10 werkdagen, of kort na sluitingsdatum van de vacature, ontvang je van ons reactie.

 

 

 

Benieuwd naar alle vacatures van ViVa! Zorggroep?