Vacatures Paramedici & behandelaren

Heb jij net een opleiding tot paramedicus c.q. behandelaar afgerond? Of werk je al enkele jaren in deze functie en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? ViVa! Zorggroep is regelmatig op zoek naar enthousiaste en betrokken paramedici en behandelaren die cliënten ondersteunen bij het ouder worden. Bij hen thuis of op één van onze 18 locaties. Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Paramedicus of behandelaar in de ouderenzorg

ViVa! Zorggroep heeft regelmatig vacatures voor een behandelaar in de ouderenzorg. Wij zoeken behandelaren die specialist zijn op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij ouderen. Behandelaren die het verschil weten te maken in het bieden van ondersteuning, begeleiding en behandeling. 

Vacatures Paramedici & behandelaren

 

 

Wie wij zoeken

 

De paramedicus en behandelaar die wij zoeken, heeft oprechte interesse in onze cliënten, is sociaal vaardig en een echte teamplayer. Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent flexibel, weet van aanpakken en je bent op zoek naar een vast werkplek. Herken jij jezelf hierin? Dan kun je rekenen op allerlei mogelijkheden voor opleiding, ontplooiing en jouw carrière. Samen dragen we bij aan de kwaliteit van leven voor hen die ons nodig hebben.

 

Voordelen van werken bij ViVa! Zorggroep


Bij ViVa! Zorggroep bieden we elke dag met zo’n 1.600 vrijwilligers en 3.500 collega’s vanuit 18 locaties en wijkteams ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat in Kennemerland.  Bij ViVa! Zorggroep profiteer je als werknemer van diverse voordelen:

  • Eigen regie over je loopbaan en ontwikkeling
  • Vrijheid om op de locatie, met de doelgroep en in het team van jouw keuze te werken
  • Eindejaarsuitkering
  • Fietsplan
  • Fiscaal voordeel met uitruil reiskosten
  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden om parttime te werken
  • Collectieve verzekeringen
  • Korting op ziektekostenverzekering

 

  ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 18 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.