Vacatures Woonzorg

Werken in de woonzorg

Wil jij elke dag het verschil maken voor een vaste groep bewoners? Zorg jij ervoor dat zij zolang mogelijk zichzelf kunnen blijven? Wil jij samenwerken in een hecht team? We hebben maar liefst 17 verschillende woonzorglocaties. En of je nu helpende, helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige bent, er is zeker een plek die jou op het lijf is geschreven.

Vind jouw ideale locatie en team

Al onze 17 woonzorglocaties hebben andere kenmerken. Soms is de zorg wat complexer, ergens anders minder complex. Op de ene plek is het verloop wat groter, op de andere wat kleiner. Hier heb je te maken met somatische problematiek, daar met psychogeriatrische problemen. Ook geen team is gelijk. Benieuwd waar jij het best tot je recht komt? We onderzoeken het graag samen met jou!

Ervaringen

Dit zeggen je collega’s over werken in de woonzorg bij ViVa!
 

“Je kunt hier altijd je ei kwijt. Iedereen voelt zich veilig en niemand is bang om zich uit te spreken.”

“Als je onderling goed met elkaar omgaat, kun je het juiste doen voor de bewoners.”

“Soms is het echt puzzelen. Ik geniet ervan als we met zijn alleen een oplossing vinden.”


Nieuwsgierig geworden naar de verhalen achter deze quotes? Lees de verhalen van Michael, Elisa, Lida en Marlou en ontdek wat zij zo leuk vinden aan het werk op hun locatie.

Nu reageren

Wil je direct solliciteren op een functie in een van onze locaties? Klik dan hierboven op een vacature. Je leest meer over een functie en kunt meteen reageren.

Heb je eerst nog een vraag? Twijfel je over de locatie die het best bij je past? We helpen je graag! Stuur even een mailtje naar solliciteren@vivazorggroep.nl.
 

 

Dit zeggen je collega’s nog meer over werken in de woonzorg van ViVa!

 

"Je moet op één lijn zitten. Alleen als je onderling goed met elkaar omgaat, kun je het juiste doen voor de bewoners. We staan dan ook altijd voor elkaar klaar."

"Het team is heel divers van samenstelling. We hebben collega's van verschillende leeftijden, diverse cultuurachtergronden en veel verschillende karakters. De een is wat stiller, de ander meer uitgesproken.” 

 

 

 


ViVa! Zorggroep

We zijn een ambitieuze en sociale zorgverlener uit Kennemerland. Met ruim 4000 gemotiveerde medewerkers staan wij klaar voor iedereen die ons nodig heeft. Met hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging, verpleging, revalidatie, specialistische en palliatieve zorg.

 

 

 

 


Contact

Heb jij vragen over het werken bij ViVa! Zorggroep?

Neem dan contact op met één van onze recruiters via solliciteren@vivazorggroep.nl.