Vacatures Wijkteams

Onze wijkteams in de regio

Binnen de wijkzorg lever je zorg aan onze cliënten die nog thuis wonen. Als zorgmedewerker binnen een van onze wijkteams maak jij het verschil voor onze cliënten. Jouw werk is onmisbaar. Je biedt uiteraard zorg, maar je doet veel meer. Je signaleert, je controleert, en je bent in staat zelfstandig actie te ondernemen als dat nodig is. Daarnaast bouw je een goede relatie op met (naasten van) de cliënt.

Maar het belangrijkste wat we bieden is persoonlijke aandacht. Zorg die bij de cliënt past en waar hij op kan vertrouwen. Zo zorg je ervoor dat onze cliënten zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven. Een verantwoordelijke rol met veel betekenis. Dit waarmaken, in de drukke praktijk van alledag vraagt meer van onze medewerkers dan alleen professionele vaardigheden. Ook oprechte interesse en aandacht zijn hierbij onmisbaar.

Dit zeggen je collega’s over werken in de wijkzorg van ViVa!
 

“Als je ziet hoe dankbaar mensen soms zijn, dat is echt fantastisch.”


“Je wordt hier heel erg gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen. Ik ben sinds kort bijvoorbeeld ook ergocoach en mondzorg-specialist."
 

Nieuwsgierig geworden naar de verhalen achter deze quotes van onze collega’s? Lees hier de persoonlijke verhalen van onze collega’s Charlene, Tim, NinaGaitrieNadine en Jacinth en ontdek hoe zij invulling geven aan deze betekenisvolle rol.

Klik op een van de vacatures als je benieuwd bent naar jouw mogelijkheden in de wijkzorg. Staat jouw wijk niet genoemd in de vacature of heb je vragen? Neem vooral contact met ons op via solliciteren@vivazorggroep.nl. Wil je liever met eigen ogen zien of het werk in onze wijkteams iets voor je is? Kom dan vrijblijvend kennismaken. Stuur een mail naar koffiedrinken@vivazorggroep.nl en laat weten welk wijkteam je wilt leren kennen. Wij zetten de koffie vast klaar!

Ben je overtuigd en wil je direct solliciteren? Je kunt via de vacature de button 'Solliciteren' klikken en jouw motivatie en CV uploaden.

Onze 30 wijkteams werken in de volgende woonplaatsen:
Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, IJmuiden, Limmen, Santpoort, Uitgeest, Velserbroek, Velsen-Noord.


 

 

Dit zeggen je collega’s nog meer over werken in de wijkzorg van ViVa!

 

“De wijkzorg is heel innovatief. Bij ViVa! zijn we daar heel erg mee bezig. Denk aan een hulpmiddelenkoffer, een infolandschap op internet, medicijndispensers, domotica, nieuwe processen, wetten en regels.”

“Je wordt als medewerker echt serieus genomen. Ik voel me gehoord door de organisatie.” 

 

 

 

 

 

 

Vind jouw weg bij ViVa!

 

Nieuwe collega’s in de wijk ontvangen toegang tot onze introductie app. De app wijst je de weg in het land van ViVa! Zorggroep. Zo proberen we je een warm welkom te geven en maken we de inwerkperiode een stuk makkelijker.

  • Wat staat er allemaal in de app?
  • Wat doet ViVa Zorggroep?
  • Wie werken er?
  • Met wie heb je te maken?
  • Bij wie of waar moet je zijn voor bepaalde zaken?
  • Welke ICT-systemen hebben we?
  • Wat zijn de richtlijnen en protocollen en waar kan je deze vinden?
  • Wat zijn de opleidingsmogelijkheden?
  • En nog veel meer...


ViVa! Zorggroep

We zijn een ambitieuze en sociale zorgverlener uit Kennemerland. Met ruim 4000 gemotiveerde medewerkers staan wij klaar voor iedereen die ons nodig heeft. Met hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging, verpleging, revalidatie, specialistische en palliatieve zorg.

 

 

 

 


Contact

Heb jij vragen over het werken bij ViVa! Zorggroep?

Neem dan contact op met één van onze recruiters via solliciteren@vivazorggroep.nl.