Vacatures Flexpool

Werken in onze ViVa! Flexpool

Hou jij van afwisseling? Van vrijheid? Werk je graag met verschillende teams? Wil je naast je (medische) studie alvast ervaring in de zorg opdoen? Met verschillende cliënten en op verschillende locaties werken? Of wil jij eerst eens binnen de organisatie kijken welke locatie of welke wijk het beste bij jou past? Dan is onze flexpool iets voor jou!

Belangrijk werk

De flexpool is van cruciaal belang voor ViVa!. Als er in de vaste teams tijdelijk een medewerker wegvalt, bijvoorbeeld door ziekte, of er is tijdelijk extra zorg nodig, dan kan de zorg aan onze cliënten dankzij de flexpool gewoon doorgaan.

Zo flexibel als jij bent

In de flexpool heb je veel vrijheid binnen je afgesproken contracturen. We werken met een online plansysteem. Daarin kun jij je inschrijven op open diensten. Als je een periode hebt waarin je iets meer of minder wilt werken, dan overleg je samen met de Coördinator Flex, jouw leidinggevende. Zo bepaal je zelf hoeveel je werkt, op welke dagen en op welke locaties.

Ervaringen

Dit zeggen je collega’s over werken in de wijkzorg van ViVa!
 

“Als je ziet hoe dankbaar mensen soms zijn, dat is echt fantastisch.”


Nieuwsgierig geworden naar de verhalen achter deze quotes? Lees de verhalen van Ingrid, Jamie en Monique en ontdek wat het werken in de Viva! flexpool voor hen zo aantrekkelijk maakt.  

Ideaal voor je ontwikkeling

Binnen Viva! Zorggroep vinden we de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Dat geldt natuurlijk ook voor jou als flexmedewerker in onze flexpool. Als ViVa! Zorggroep bieden we een uitgebreide zorgdienstverlening aan onze cliënten aan. Daarmee heb jij veel mogelijkheden om je bij ons in de zorg te ontwikkelen. En doordat je veel verschillende cliënten ziet, doe je in korte tijd meer ervaring op.  Onze Coördinatoren Flex hebben als jouw leidinggevende hier oog voor en gaan graag met je in gesprek over hoe jij je wilt ontwikkelen.

Nu reageren

Is onze flexpool iets voor jou? Klik dan hierboven op een vacature. Je leest meer over de functie en kunt direct solliciteren.
Heb je eerst nog een vraag? We beantwoorden hem graag! Stuur even een mailtje naar solliciteren@vivazorggroep.nl.  


 

 

Dit zeggen je collega’s nog meer over werken in de flexpool van ViVa!

 

"Ik ervaar ViVa! als een heel sociale organisatie. Je kunt altijd iemand bellen en er wordt echt naar je geluisterd.”

"Er is een online planbord waarop alle locaties staan die diensten aanbieden. Ik kan dan een optie nemen op de diensten die ik wil doen. De planner wijst de diensten toe.”

 

 

 


ViVa! Zorggroep

We zijn een ambitieuze en sociale zorgverlener uit Kennemerland. Met ruim 4000 gemotiveerde medewerkers staan wij klaar voor iedereen die ons nodig heeft. Met hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging, verpleging, revalidatie, specialistische en palliatieve zorg.

 

 

 

 


Contact

Heb jij vragen over het werken bij ViVa! Zorggroep?

Neem dan contact op met één van onze recruiters via solliciteren@vivazorggroep.nl.