EmailTwitterFacebookLinkedIn

Contact

Onze recruiters stellen zich aan je voor. Bij hun kun je terecht voor al je vragen over de diversiteit aan functies.
Bekijk voor welk vakgebied je een vraag hebt en bel op, ze zitten er klaar voor om je vraag te beantwoorden.

Wil je een algemene vraag stellen neem dan contact op met ViVa! Werkt, ons wervingsteam via 088 – 995 8660  of mail naar solliciteren@vivazorggroep.nl

Heb je vragen over een specifieke vacature, neem dan contact op met de contactpersoon die in de vacature wordt genoemd.

ViVa! Zorggroep houdt zich aan de geldende richtlijnen rondom het coronavirus tot nader order. Als gevolg hiervan vinden er geen face to face sollicitatiegesprekken plaats, maar je kunt natuurlijk wel op één van onze vacatures solliciteren. We werken er hard aan om iedereen van de juiste informatie te voorzien. Heb je vragen? Neem contact met ons op via solliciteren@vivazorggroep.nl


  


Eveline Stam , Senior recruiter

Eveline is werkzaam als Senior Recruiter op de afdeling  Recruitment binnen ViVa! Zorggroep. Binnen het team is Eveline verantwoordelijk voor vacatures op het gebied van management- en staffuncties en gespecialiseerde (zorg) functies. Heb jij een vraag over een specifieke vacature in bovenstaande  categorie? Aarzel dan niet om contact op de nemen. Eveline is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te bereiken op telefoonnummer: 

088 - 995 8694Sandy Springintveld, Recruiter

Sandy werkt als Recruiter op de afdeling Recruitment binnen ViVa! Zorggroep. Sandy is binnen het team verantwoordelijk voor zorgvacatures van Helpende, Verzorgende IG tot Verpleegkundige niveau 4/5 zowel op de zorglocaties als in de wijk. Heb jij hier een vraag over? Sandy staat voor je klaar en beantwoordt al jouw vragen met plezier. Je kan haar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereiken op telefoonnummer:

088 – 995 8093


Ingrid Jansen, Medewerker recruitment

Ingrid werkt als medewerker recruitment op de afdeling Recruitment binnen ViVa! Zorggroep. Binnen het team verantwoordelijk voor de vacatures van Thuishulp (huishoudelijke zorg bij de cliënten thuis), Huishoudelijk Medewerkers (op de zorglocaties) en Horeca en Service. Daarnaast ondersteunt zij de afdeling op administratief gebied. Heb jij hier een vraag over een specifieke vacature in bovenstaande categorie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Je kan haar op maandag tot en met donderdag bereiken op telefoonnummer:

088 - 995 8092

 
ViVa! Zorggroep

Vanuit 30 wijkteams en 18 locaties in Kennemerland bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar, positief, toegankelijk, dynamisch en betrokken.